Ser Contur Ochi 3% Cafeină Gerovital Must Have pareri, compozitie, mod de folosire si preturi reduse

Evaluare păreri forum, opinii, comentarii și recenzii Ser Contur Ochi 3% Cafeină Gerovital Must Have

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Ser Contur Ochi 3% Cafeină Gerovital Must Have este un produs cosmetic de calitate si cu rezultate vizibile, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Pentru mulți Ser Contur Ochi 3% Cafeină Gerovital Must Have a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

67% de recenzori au evaluat alte produse pentru brandul Gerovital Must Have. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ ratingul general pentru acest produs.Gerovial Must Have Ser Contur Ochi este destinat redării frumuseții și strălucirii zonei delicate din jurul ochilor. 

Asocierea de Cafeină pură și Vitamina C lipozomală previne și ameliorează instalarea unui aspect tern, apariția inflamațiilor, cearcănelor, edemelor, diminuarea elasticității și tonusului.

Adecvat oricărui tip de ten, serul este indicat persoanelor cu cearcăne sau pungi sub ochi sau pentru îngrijirea pielii lipsite de fermitate.

Ingredientele active din compozitie și rolul lor

👉Cafeina stimulează microcirculația și are puternice efecte antioxidante, ameliorează cearcănele și pungile de sub ochi, reduce inflamațiile și roșeața pielii.

👉Ceramidele din Vitamina C lipozomală întăresc funcţia de barieră a pielii și refac capacitatea de retenţie a apei în piele.

👉Vitamina C lipozomală stimulează producerea de colagen, pielea devenind mai fermă.

👉Escina acționează sinergic cu cafeina pentru reducerea cearcănelor și pungilor de sub ochi. Niacinamida stimulează sinteza noilor fibre de colagen și elastină, îmbunătățește textura pielii și are efecte de iluminare.

Mod utilizare Ser Contur Ochi 3% Cafeină Gerovital Must Have

Se utilizează dimineața și seara, cu precădere în zona delicată din jurul ochilor, masând ușor până la absorbție.

Se poate aplica pe întreg tenul, pentru efecte de revitalizare și redare a aspectului tânăr și luminos.

MAI POTI CITI