Tisofit Inhalant recomandat in stari de raceala pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Tisofit Inhalant, 25 ml recomandat in stari de raceala extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse TIS FARMACEUTIC 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Tisofit Inhalant, 25 ml recomandat in stari de raceala este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs TIS FARMACEUTIC un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Tisofit Inhalant, 25 ml recomandat in stari de raceala are un pret corect si e de un real ajutor.

Tisofit Inhalant pareri prospect mod de folosire


Tisofit Inhalant contine o asociere de extracte naturale (pin, salvie, musetel, levantica, eucalipt, propolis) cu actiune decongestionanta si antiseptica asupra mucoasei cailor respiratorii.

Recomandat in stari de raceala, procese inflamatorii acute si subacute ale cailor respiratorii superioare.

Ingrediente Tisofit Inhalant

Extracte naturale

muguri de pin, salvie, musetel, levantica, propolis, eucalipt 

Uleiul de eucalipt a fost folosit pentru combaterea tusei și pentru favorizarea expectorației, regăsindu-se în unele medicamente pentru tuse care pot fi luate de la farmacie fără prescripție medicală. 

Uleiul de pin actioneaza precum un decongestionant nazal, dar si precum un expectorant de mare ajutor in tratarea tusei. Totodata, uleiul de pin reduce si riscul de infectie a sinusurilor.

Mod de utilizare Tisofit Inhalant
 
Inhalatii cu solutie

jumatate de flacon INHALANT intr-un litru de apa fierbinte.


MAI POTI CITI