Zile de Post eficiente pentru pierderea în greutate. Postește și Slăbește!

Probabil că fiecare femeie a auzit despre practica zilelor de post și probabil chiar a încercat să le respecte. 

Vă prezentăm o prezentare detaliată a diferitelor tipuri de POST și vă spunem cum să îl efectuați corect.

Ziua de post este o modalitate eficientă de a curăța organismul și de a da o pauză tractului gastro-intestinal. 

Chiar dacă nu ții dietă, este recomandat să faci periodic o astfel de detoxifiere. Conținutul de calorii al rației zilnice pentru o zi de post pentru pierderea în greutate nu trebuie să depășească 1000. 

recomandari zile de post meniu pentru a slabi eficient

Ziua de post corectă pentru pierderea în greutate nu este egală cu înfometarea. 

De obicei mănânci un singur produs în timpul zilei. Atunci când alegi o dietă, încearcă să ții cont cât mai mult posibil de preferințele tale culinare.

Nutriționiștii recomandă zilua de post nu mai mult de o dată pe săptămână.

Însă se pot ține trei zile de post la rând pentru a pierde urgent câteva kilograme. 

Iata cele mai eficiente moduri, alimente, meniu pentru a ține POST

1. Ziua de Post cu CHEFIR

O zi de post pentru pierderea în greutate cu chefir ajută la eliminarea excesului de lichid și la normalizarea tractului digestiv. 

Cea mai grea zi de post presupune consumul a 1-2 pahare de chefir fără grăsimi la fiecare 2-3 ore și nimic mai mult. 

Pentru a face față unei senzații prea puternice de foame, este permis să mănânci 1-2 linguri de tărâțe.

O versiune mai ușoară a unei zile de post cu chefir poate conține legume care vor completa rezervele de vitamine din organism. 

Micul dejun constă dintr-un pahar de iaurt, al doilea mic dejun - salată de castraveți cu verdeață și dressing de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi. 

Apoi ar trebui să luați o gustare cu chefir - după aproximativ 2-3 ore. 

Mănâncă supă de legume la prânz, un pahar de iaurt pentru o gustare de după-amiază și gătește ardei vegetarieni umpluți cu varză la cină. Completați dieta de post cu un pahar de chefir înainte de culcare.

2. Ziua de Post cu castraveți

O zi de post pentru pierderea în greutate pe castraveți se face cel mai bine în repaus, fără efort fizic activ. Deoarece produsul are un conținut foarte scăzut de calorii, veți avea puțină energie. 

Nu vă asumați riscuri dacă aveți boli de rinichi, colită sau gastrită. Într-o zi de post pe castraveți, mâncați 1,5 kg de legume proaspete. Împărțiți porția zilnică în 5-6 porții.

Ziua de Post cu castraveți cu chefir

Adăugați încă 0,5 litri de chefir fără grăsimi în meniul dvs. de castraveți. Iată o rețetă de salată de post pentru pierderea în greutate: castraveți tăiați, asezonați cu chefir și o picătură de suc de lămâie, împărțiți în 6-8 mese pe parcursul zilei.

Ziua de post cu castraveți și cu un ou

Această versiune a zilei de post vă permite să diversificați dieta cu castraveți cu un ou, un pahar de chefir cu conținut scăzut de grăsimi și o lingură de ulei vegetal. 

3. Ziua de Post cu brânză de vaci

Ziua de Post cu brânză de vaci este o versiune prescurtată a monodietei proteice. 

Zilele de post cu proteine ​​pentru pierderea în greutate sunt în general populare: ajută la scăderea excesului de lichid și, prin urmare, slăbesc semnificativ. În plus, astfel de zile sunt ușor de tolerat. 

Alegeți brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi și mâncați-o fără aditivi. 

Puteți pierde 1-2 kg. Se recomandă să consumați 500 g de brânză de vaci pe zi (împărțit în 5-6 porții), să beți apă și ceai verde.

Dieta pentru pierderea în greutate, inclusiv zilele de post cu brânză de vaci, ajută la pierderea în greutate cu ușurință.


MAI POTI CITI