Alevia Resveratrol Sincro capsule pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Alevia Resveratrol Sincro, 60 capsule extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ALEVIA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Alevia Resveratrol Sincro, 60 capsule este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ALEVIA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Alevia Resveratrol Sincro, 60 capsule are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Alevia Resveratrol Sincro este o asociere benefica epntru sistemul cardiovascular, reducerea stresului şi menţinerea tinereţii organismului.

Resveratrolul reduce riscul apariţiei bolilor de inima cu 30-40%, prevenind apariţia trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL si al trigliceridelor, previne apariţia cardiopatiei ischemice, susţine valorile normale ale TA.

In plus, are acţiune puternic antioxidanta, energizanta, anti-imbatranire, antitumorala, antiinflamatoare, antialergica, neuroprotectoare.

Frunzele de ceai verde sunt recunoscute pentru puternicul efect antioxidant, ce intarzie procesul de imbatranire si pentru proprietaţile imunomodulatoare, antiinflamatoare, diuretice, de scadere a colesterolului LDL si de normalizare a glicemiei.

Samburii de struguri sunt antioxidanţi de excepţie si fortifica sistemul imunitar, cu efect de prevenire a imbatranirii premature si de menţinere a sanataţii inimii.

Beneficii

Contribuie la functionarea normala a sistemului cardiovascular, 

Ajuta organismul sa-si pastreze tineretea si vigoarea, 

Sustine sanatatea sistemului nervos, 

Ajuta la echilibrarea valorilor sangvine normale ale colesterolului si trigliceridelor, 

Contribuie la combaterea proceselor de imbatranire prematura, 

Contribuie la oxigenarea celulara normala, 

Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului.

Compozitie per 2 comprimate

Resveratrol 40mg (extract de Polygonum cuspidatum 200mg standardizat 20% Resveratrol), extract de Ceai-verde 300mg standardizat 90% polifenoli, extract 5

1 de samburi de Struguri 500mg.

Administrare

Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, preferabil pe stomacul gol.

MAI POTI CITI