Antiparazitar Extern Pentru Caine 2-10 Kg Fiprokill Dog pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Antiparazitar Extern Pentru Caine 2-10 Kg Fiprokill Dog "S" 67 Mg Spot-on 3 Pip/ Cut are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Antiparazitar Extern Pentru Caine 2-10 Kg Fiprokill Dog "S" 67 Mg Spot-on 3 Pip/ Cut este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


Solutie spot-on pentru caini de talie mica (2-10 kg)

O pipeta contine:

Substanta activa: Fipronil 67 mg

Excipienti: Butilhidroxianisol E320 0,134 mg, Butilhidroxitoluen E321 0,067 mg

Solutie spot-on. Solutie limpede, de culoarea chihlimbarului pal.

INDICAŢII

Tratamentul infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Rhipicephalus sanguineus si Ixodes ricinus).

Eficacitatea insecticida impotriva noilor infestatii cu purici adulti persista timp de pana la 2 luni. 

Produsul are un efect acaricid persistent eficient timp de o luna impotriva capuselor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). 

Capusele Ixodes ricinus si Rhipicephalus sanguineus, vor fi ucise in mod normal in primele 48 de ore de la prima aplicare a produsului. 

Pentru infestatiile deja instalate de Dermacentor reticulatus nu a fost demonstrat un efect acaricid imediat, oricum capusele vor fi ucise in mod normal intr-o saptamana de la prima aplicare a produsului. 

Produsul poate fi folosit ca parte a strategiei tratamentului contra dermatitei alergice produsa de purici (DAP), unde aceasta a fost diagnosticata in prealabil de medicul veterinar.

CONTRAINDICAŢII

A nu se utiliza la catei cu varsta mai mica de 2 luni, respectiv catei sau caini care cantaresc mai putin de 2 kg.

A nu se utiliza la animale bolnave (boli sistemice, febra) sau in convalescenta.

A nu se utiliza la iepuri, deoarece poate produce reactii adverse si chiar moartea animalului.

Acest produs este indicat special pentru caini. 

A nu se utiliza la pisici intrucat aceasta poate duce la supradozari.

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.n 

REACŢII ADVERSE 

Daca animalul linge locul de aplicare, o scurta perioada de hipersalivatie poate fi observata in principal datorita naturii excipientilor. 

Intre reactiile adverse suspecte, extrem de rare, dupa utilizare s-au raportat la locul de aplicare, reactii cutanate tranzitorii (descuamare, alopecie locala, prurit, eritem) si prurit sau alopecie generala. in mod exceptional s-au observat dupa utilizare, hipersalivatie, simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, simptome nervoase), voma sau simptome respiratorii. n

Daca observati orice reactie adversa, chiar si cele care nu sunt deja incluse in acest prospect sau credeti ca medicamentul nu a avut efect va rugam sa informati medicul veterinar.

SPECII ŢINTA - Caini. 

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

A nu se pastra la temperatura mai mare de 25°C. 

A se pastra la loc uscat. A se pastra in ambalajul original.

Produsul nu previne atasarea capuselor de animale. Daca animalul a mai fost tratat inainte de expunerea la capuse, acestea vor fi ucise in primele 24-48 de ore dupa atasare. 

Aceasta se va intampla in mod obisnuit inainte de a se hrani capusele, minimalizand, dar nu excluzand riscul transmiterii de boli.

 Odata moarte, de cele mai multe ori, capusele vor cadea de pe animal, iar capusele ramase pot fi scoase cu usurinta.

Puricii de pe animale, adesea infesteaza cosul animalului, patul sau zonele normale de odihna, cum ar fi covoarele sau canapelele, ce trebuie tratate, in cazul infestatiilor masive si la inceputul masurilor de control, cu un insecticid potrivit si aspirate in mod regulat.


MAI POTI CITI