BABY 4 YOU Lotiune cu extracte din plante si otet TIS pareri forum, mod utilizare, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre BABY 4 YOU Lotiune aromata cu extracte din plante si otet, 100 ml TIS extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse TIS FARMACEUTIC 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca BABY 4 YOU Lotiune aromata cu extracte din plante si otet, 100 ml TIS este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs TIS FARMACEUTIC un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca BABY 4 YOU Lotiune aromata cu extracte din plante si otet, 100 ml TIS are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Produs cu efect febrifug, prin intensificarea circulatiei periferice, care faciliteaza eliminarea toxinelor la nivelul pielii.

Datorita actiunii combinate a otetului si extractelor vegetale produsul are efect febrifug, prin intensificarea circulatiei periferice si facilitarea eliminarii toxinelor la nivelul pielii.

Extractele naturale (levantica, salvie, menta, brusture) prezinta actiune antiseptica, antiinflamatoare, bacteriostatica, febrifuga si antispastica, calmeaza pielea si o protejeaza impotriva factorilor externi.

Principii active compozitie

extracte din plante (levantica, menta, salvie, brusture), otet.

Mod de utilizare

aplicatii locale

Prezentare

flacon x 100 ml

MAI POTI CITI