Blefaro shampoo pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri bune

Pareri despre Blefaro shampoo, 40 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse SIFI pentru tratamentul acasa al blefaritelor.

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Blefaro shampoo, 40 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs SIFI un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Blefaro shampoo, 40 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Blefaro Shampoo este un produs destinat ingrijirii oculare in cazul blefaritelor.

Este hipoalergenic si actioneaza bland, dar eficient in vederea mentinerii unei igiene optime la nivelul pleoapelor si in regiunea perioculara.

Blefaro Shampoo are un pH neutru, astfel ca nu pune in pericol capacitatea naturala de aparare a pielii, nici nu produce iritatii la nivelul membranei conjunctive ori a corneei.

Se aplica o cantitate mica pe o discheta demachianta si se maseaza delicat, cu miscari circulare, pleoapele, genele si sprancenele.

La final, se clatesc ochii cu apa calduta.

WIKI - Blefarita este o boală cu etiologie complexă și incomplet elucidată până în prezent.

Factorii favorizanţi sunt numeroşi: sindromul de ochi uscat, conjunctivitele repetate, purtarea de lentile de contact, factori hormonali, dermatita seboreică, praful, poluarea, antecedentele alergice, vicii de refracție necorectate, un flux lacrimal insuficient, diabet zaharat, avitominoze, tulburări digestive.

Dintre factorii infecțioși responsabili de apariția blefaritelor, Staphyloccocus aureus este cel mai des ȋntâlnit. Staphyloccocus epidermidis, Corynebacterium, Propionobacterium acnes sunt de asemenea susceptibili de producerea blefaritelor. La pacienţii imunocompromişi, blefaritele pot fi determinate de Pseudomonas, Proteus sau bacilul Coli.


MAI POTI CITI