Color Soin Vopsea de par blond dore 7G pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Color Soin Vopsea de par blond dore 7G extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse COLOR SOIN 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Color Soin Vopsea de par blond dore 7G este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs COLOR SOIN un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Color Soin Vopsea de par blond dore 7G are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Vopseaua de par blond auriu 7G este un produs care contine uleiuri esentiale si proteine vegetale, stimuland volumul, supletea si stralucirea parului.

Vopseaua de par blond auriu 7G stimuleaza volumul, stralucirea si supletea, continand uleiuri esentiale si proteine vegetale.

Respecta natura firului de par, este testata dermatologic si minimalizeaza riscurile de iritatie si alergie.

Color &amp, Soin este o vopsea de par permanenta care acopera 100% din parul alb de la prima utilizare, protejeaza si are grija de parul dumneavoastra.

Este testata dermatologic, respecta natura firelor de par, minimalizeaza riscurile de alergie si iritatie.

Mai mult, gratie proteinelor vegetale si uleiurilor esentiale pe care le contine, stimuleaza stralucirea, volumul si supletea.

Indicatii terapeutice- contine uleiuri esentiale si proteine vegetale, stimuland volumul, stralucirea si supletea podoabei capilare,- vopsea de par permanenta, care acopera 100% din parul alb, oferind protectie parului.

MAI POTI CITI