Crema cu uree pentru corp Urelia 50 Isis Pharma pareri, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Crema cu uree pentru corp Urelia 50, 40ml, Isis Pharma

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,44
3. Sentiment Neutru - 0,40

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Urelia 50 este un produs care hidrateaza pielea timp indelungat, vindeca fisurile mici, leziunile cutanate, restabileste bariera functionala a epidermului si inlatura senzatiile de prurit si durere. 

Crema este indicata in zonele cu hipercheratoza si descuamare severa.

Compozitie: 50% uree, 5% xpermoist (Aminoacizi neutri-serina, alanina, prolina; ferment extras din Pseudoalteromonas), AHA (acid lactic-acid citric), clorura de Na, 6.25% glicerina vegetala, 8% vaselina, 3% unt de shea.

Mod de utilizare: Aplicati de cateva ori pe zi pe zonele rugoase si care prezinta mancarime. Evitati contactul cu ochii.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
MAI POTI CITI