Evening Primrose Oil 500mg capsule gel, Solgar pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Evening Primrose Oil 500mg, 30 capsule gel, Solgar extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse SOLGAR 

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,52
3. Sentiment Neutru - 0,49

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Evening Primrose Oil 500mg, 30 capsule gel, Solgar este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs SOLGAR un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Evening Primrose Oil 500mg, 30 capsule gel, Solgar are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Uleiul de Luminita Noptii Solgar reprezinta o sursa de Acid Gama Linoleic si Acid Linoleic, un acid gras polinesaturat esential.

Acizii grasi reprezinta unitatile structurale de baza ale Lipidelor.

Lipide reprezinta un termen general ce se refera la grasimile alimentare.

Corpul poate sintetiza numerosi acizi grasi.

Cu toate acestea, grasimile pe care nu le poate produce in cantitati suficiente trebuie obtinute din alimentatie, iar acestea sunt denumite Acizi Grasi Esentiali (AGE).

Beneficii Evening Primrose Oil 500mg

A fost demonstrat faptul ca AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului si influenteaza secretia de hormoni, imunitatea si sanatatea cardiovasculara,

Deficientele de astfel de acizi grasi au fost asociate dezechilibrelor hormonale si afectiunilor degenerative.

Acizii grasi mentin structura si functia membranelor celulare si sub-celulare,'

Acizii grasi esentiali sunt de asemenea importanti pentru cresterea normala, in special cea a vaselor de sange si a nervilor,

In plus, acestia mentin aspectul tanar si suplu al pielii si al altor tesuturi, multumita capacitatii de lubrifiere.

Ingrediente Evening Primrose Oil 500mg

Ulei din seminte de Luminita Noptii 500 mg ce asigura

Acid Linoleic 365 mg, Acid Gama Linoleic (GLA) 42 mg.

Ulei (presat la rece) din seminte de Luminita-noptii (Oenothera biennis), ce asigura 365mg LA/ acid linoleic si 45mg GLA/ acid gamma-linolenic 500mg, capsula gelatina (din bovin), glicerina vegetala (din uleiuri de palmier si de cocotier).

Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten, produse lactate, conservanti, arome sau coloranti artificial.

Mod de administrare Evening Primrose Oil 500mg

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, intre una (1) si trei (3) capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

MAI POTI CITI