Glicerina copii, 2 folii x 6 supozitoare pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Glicerina copii, 2 folii x 6 supozitoare extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ANTIBIOTICE IASI 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Glicerina copii, 2 folii * 6 supozitoare este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ANTIBIOTICE IASI un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Glicerina copii, 2 folii * 6 supozitoare are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Supozitoarele cu glicerina pentru copii de la Antibiotice Iasi favorizeaza secretia la nivelul mucoasei rectale si, in acelasi timp, ajuta la declansarea mecanismului defecatiei.

Au fost concepute pentru tratarea constipatiei la cei mici, cat si pentru a usura defecatia in urma unor interventii chirurgicale sau in pregatirea unei rectoscopii.

Supozitoarele cu glicerina au efect laxativ si faciliteaza foarte mult aparitia scaunului. 

Cu toate ca nu se elibereaza pe baza de reteta, supozitoarele cu glicerina pentru bebelusi trebuie administrate numai in urma unei consultari cu medicul sau farmacistul. 

Un mare avantaj este ca nu interactioneaza negativ cu alte medicamente si nici cu mancaruri sau bauturi, ceea ce face ca utilizarea lor sa fie una destul de sigura. 

Se administreaza cate un supozitor, intrarectal, la nevoie.

Supozitoarele cu glicerina pentru copii nu inlocuiesc un regim alimentar echilibrat, bogat in fibre, nici un consum adecvat de lichide.

MAI POTI CITI