Immune Health Kids Oral Spray BetterYou pareri, am folosit, preturi mici online

Immune Health Kids Oral Spray, 25 ml | BetterYou Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Immune Health Kids Oral Spray, 25 ml | BetterYou

Flaconul contine necesarul de pana la 64 doze zilnice (a cate 4 pulverizari pe zi), 25ml 

BetterYou Immune Health Kids Oral Spray este un spray cu administrare orala, cu gust deosebit, contine un amestec de 5 nutrienti (vitamina A, C, D, seleniu si zinc), care sustin imunitatea copilului dumneavoastra. 

Immune Health Kids Oral Spray este potrivit pentru copiii in varsta de 1 an si peste.

Tehnologia de pulverizare intra-orala Spray-urile orale BetterYou au fost formulate pentru a oferi o nutritie optima, astfel fiecare pulverizare asigura ingredientul activ in picaturi de dimensiuni mici care patrund in tesutul moale al obrazului, furnizand substantele nutritive esentiale intr-o zona bogat vascularizata. 

Acest lucru permite ca ingredientul sa intre rapid in fluxul sanguin pentru o absorbtie optima.

Avantaje Immune Health Kids Oral Spray:
amestec de 5 nutrienti care sustin sistemul imunitar aroma naturala de zmeura, grapefruit si portocale administrare usoara fara zahar (nu afecteaza dintii copiilor) pana la 64 doze zilnice (a cate 4 pulverizari pe zi) fabricat din ambalaje 100% reciclabile Ingrediente active / doza zilnica (4 pulverizari): Vitamina A – 400 µg 50% VNR* Vitamina C – 20 mg 25% VNR* Vitamina D– 25 µg (1000 UI) 500% VNR* Seleniu – 100 µg 182% VNR* Zinc– 1.5 mg 15% VNR*

*Valoarea nutritionala de referinta conform regulamentului 1169/2011 

Doza recomandata:

Copii cu varsta intre 1-3 ani: 2 pulverizari pe zi administrate odata sau separate 

Copii cu varsta intre 4-8 ani: 3 pulverizari pe zi administrate odata sau separate 

Copii cu varsta intre 9-13 ani: 4 pulverizari pe zi administrate odata sau separate 

Mod de administrare: 

La prima utilizare apasati pompita de 3 ori pana lichidul incepe sa fie expulzat. Agitati inainte de fiecare utilizare. 

Actionati pompita cu atentie in gura copilului, preferabil pe partea interioara a obrajilor si mentineti cateva secunde. 

Puneti capacul dupa utilizare. Flaconul contine necesarul de pana la 64 doze zilnice (a cate 4 pulverizari pe zi). 

Consumati produsul in 6 luni de la prima utilizare. 

MAI POTI CITI