Iron 10 Oral Spray BetterYou pareri, am folosit, preturi mici online

Iron 10 Oral Spray, 25ml | BetterYou Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Iron 10 Oral Spray, 25ml | BetterYou informatii prospect

Fier 10 Spray Oral este o solutie inovatoare de administrare a fierului prin pulverizare intra-orala. Absorbtia se face direct la nivelul mucoasei bucale - se evita astfel contactul cu tubul digestiv.

Fier - spray oral este recomandat pentru: persoane diagnosticate cu deficit de fier persoanele cu probleme de absorbtie femeile insarcinate atletii persoanele care urmeaza un regim vegetarian sau vegan

Avantaje: Fara dureri de stomac. Fara constipatie. Fara reactii adverse neplacute.

Importanta fierului: Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine functia cognitiva normala. Ajuta la reducerea oboselii. Fierul este o componenta vitala a hemoglobinei, substanta din celulele rosii care transporta oxigenul din plamani pentru a-l transporta in tot corpul.

Tehnologia de pulverizare intra-orala Formulate pentru a oferi o nutritie optima, fiecare pulverizare ofera ingredientul activ in picaturi de dimensiuni mici care patrund in tesutul moale al obrazului, furnizand substantele nutritive esentiale intr-o zona bogat vascularizata. Aceasta permite ca ingredientele sa intre rapid in fluxul sanguin pentru o absorbtie optima.

Cine are nevoie de fier?
Toti avem nevoie de fier pentru a fi sanatosi, dar exista grupuri de persoane care sunt in mod special susceptibile la deficit de fier. Acestea includ persoanele cu probleme de malabsorbtie, femeile insarcinate, femeile la menstruatie, atletii si persoanele care urmeaza diete vegetariene sau vegane.

BetterYou Fier Oral Spray este potrivit pentru: Adulti, Vegetarienii, Veganii, Persoanele care urmeaza o dieta fara gluten.

Nu este potrivit pentru: Copiii Pacientii cu hemocromatoza

Ingrediente apa, sucroza (edulcorant), EDTA feric de sodiu, citrat feric de amoniu, sorbat de potasiu (conservant), aroma naturala de rodie.

Doza recomandata Adulti: 4 pulverizari pe zi, ofera 10 mg de fier (sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra).

Nu este nevoie sa fie luat cu alimente sau apa, poate fi luat in orice moment al zilei si combinat cu celelalte spray-uri orale.

Nu exista contraindicatii cu medicamente prescrise.

Mod de administrare La prima utilizare apasati pompita de 3 ori pana lichidul incepe sa fie expulzat. Agitati inainte de utilizare. 

Actionati pompita cu atentie in gura, preferabil pe partea interioara a obrajilor si mentineti cateva secunde. Puneti capacul dupa utilizare. Consumati produsul in 6 luni de la prima utilizare. 

BetterYou Fier Oral Spray nu contine: culori artificiale arome artificiale, aditivi agenti de umplutura gluten OMG

Atentie! Acest produs contine fier, care, daca este luat in exces, poate fi daunator copiilor foarte mici.

MAI POTI CITI