Kids Good Stuff - Shake Proteic cu Multivitamine copii Nuzest pareri, am folosit, preturi mici online

Kids Good Stuff - Shake Proteic cu Multivitamine pentru copii - Aroma Ciocolata, 225g | Nuzest din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Kids Good Stuff - Shake Proteic cu Multivitamine pentru copii - Aroma Ciocolata, 225g | Nuzest

Kids Good Stuff de la Nuzest este un shake proteic din proteine vegetale (mazare) fortificat cu vitamine si minerale. 

Un supliment gustos, adaptat nevoilor copiilor in crestere. Cu 61 de ingrediente active, 8 grame de proteine per portie si 24 de vitamine si minerale, Kids Good Stuff este solutia nutritionala optima, special formulata pentru copii (4-14 ani). 

De ce este KGS mai bun decat multivitaminele obisnuite? Kids Good Stuff vine intr-o forma de pulbere concentrata, fara aditivi artificiali, si contine peste 61 de ingrediente in cantitati care vor avea un efect benefic asupra sanatatii. 

Chiar mai important decat cantitatea, este calitatea ingredientelor. 

Fiecare vitamina, minerale, plante medicinale si probiotice in Kids Good Stuff a fost selectat pe baza biodisponibilitatii maxime, ceea ce inseamna ca organismul poate recunoaste si absorbi fiecare ingredient. 

In rezumat, KGS contine toti nutrientii necesari pentru o dezvoltare sanatoasa, imunitate puternica, digestie buna si sustinere intestinala, oase sanatoase si energie de lunga durata.

Kids Good Stuff de la Nuzest este lipsit de alergeni, gluten, soia, aditivi si OMG-uri.

Un shake proteic gustos cu multivitamine = o gustare sanatoasa si/sau completare a dietei zilnice 

Kids Good Stuff este disponibil in trei arome: 

Ciocolata Vanilie si Caramel Fragi Kids Good Stuff contine 13 vitamine, 11 minerale, 11 legume si fructe, 2 tipuri de bacterii probiotice, fibre prebiotice si diverse extracte din plante pentru rezistenta si cunoastere. 

Crestere si un corp sanatos: Vitaminele A, B1, B12, D, calciu si zinc joaca un rol in cresterea si dezvoltarea tesuturilor. 

Vitamina D si calciul sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. 

Vitaminele D, E, calciu si zinc contribuie la mentinerea oaselor puternice. 

Vitaminele C, D si calciul sunt importante pentru construirea dintilor puternici.

Vitaminele B2, B6, B1, B12 si D sustin productia de celule rosii din sange. 

Vitaminele A, B6, B1, B12, C, D si zinc ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Imunitate: Vitaminele A, B6, B1, B12, C, D si zinc contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. 

Vitaminele C, E, mangan, seleniu si zinc sunt antioxidanti sau au un efect antioxidant. Acestea ajuta la protejarea celulelor impotriva deteriorarii oxidative.

Energie: Vitaminele A, B2, B3, B6, B8, B12, C, calciu, iod si mangan sustin metabolismul energetic si activeaza energia naturala a organismului. Vitaminele B2, B3, B6, B1, B12, C si calciul ajuta la reducerea oboselii.

Sistemul nervos: Vitaminele B1, B3, B6, B12, C, iod si zinc contribuie la functiile cognitive normale, cum ar fi memoria, capacitatea de invatare si concentrarea.

Beneficii: 

Un shake proteic cu multivitamine special conceput pentru copii Peste 61 de ingrediente active, inclusiv 13 vitamine si 11 minerale Adaptat nevoilor copiilor in crestere (4-14 ani) 

O gustare sanatoasa si gustoasa: satisface foamea cu 8 g de proteine din mazare per portie Pentru crestere si dezvoltare 

Pentru oase si dinti puternici Pentru imunitate si energie Pentru suport cognitiv 

Fara alergeni, gluten, soia, aditivi si OMG

Mod de administrare: 

Adaugati 2 linguri (15g) in shaker apoi completati cu apa sau lapte (vegetal) si agitati bine pana la omogenizare. 

Se poate amesteca cu fructe si lapte intr-un smoothie delicios.

MAI POTI CITI