Methylcobalamin (Vitamina B12) 1000 ug tablete Solgar pareri, am folosit, preturi mici online

Methylcobalamin (Vitamina B12) 1000 ug, 30 tablete Solgar - din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Metilcobalamina Vitamina B12/Methylcobalamin Vitamin B12 1000 ug 30 tablete 

Vitamina B12 este vitala pentru sistemul nervos, reprezentand cheia pentru formarea celulelor rosii sanatoase. 

Vitamina B12 si acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, faciliteaza reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina pana la limite sigure. 

Pentru a fi utilizata in mod eficient, vitamina B12 trebuie mai intai sa se transforme in metilcobalamina, sub efectul enzimei MTTR.

Pentru multe persoane, aceasta conversie endogena este insuficienta ca urmare a anormalitatilor regasite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cat si in cazul afectiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.

Studiile au demonstrat faptul ca vitamina B12, sub forma de metilcobalamina, este activata in mod direct prin absorbtie. In plus, tableta sublinguala B12 beneficiaza de o mai buna absorbtie prin mucoasa bucala.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei. 

A se aseza intre obraz si gingie, sub limba sau a se mesteca.

Fiecare tableta asigura:

Vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina)1000g

Ingrediente/tableta Vitamina B12 (sub forma de metilcobalalamina), agent de ingrosare (manitol), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu), aroma naturala (cirese), guma de celuloza reticulata. 

Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, grau, soia sau lactoza, iar formula nu utilizeaza conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Ambalaj: 30 tablete

Producator: Solgar Inc., SUA

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale 

Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic 

Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

MAI POTI CITI