Păreri Colagen Marin Premium-Instant Diet-Food cine a folosit, preturi mici cu livrare online

Colagen Marin Premium-Instant, 200g | Diet-Food - din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Colagen Marin Premium-Instant, 200g | Diet-Food

Colagenul marin hidrolizat este cea mai buna sursa de proteine din colagen usor digerabile. 

Extras din peste al carui ADN este compatibil in proportie de 80% cu ADN-ul uman, acesta poate fi utilizat atat de oamenii activi fizic cat si de oameni care au grija de sanatatea parului, unghiilor, oaselor si articulatiilor. 

Poate fi consumat intr-un shake post efort fizic, un smoothie de dimineata sau combinat cu bautura favorita. Ingrediente 100% colagen granulat din peste

Proteine: 94g

Poate contine urme de nuci, gluten,grau.

Mod de utilizare 

Doza zilnica: 10g. Poate fi consumat intr-un shake post efort fizic, un smoothie de dimineata sau combinat cu bautura favorita. 

Nu depasiti doza zilnica recomandata. 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de pastrare:

In loc uscat, ambalajul de tip zip permite inchiderea etansa dupa fiecare utilizare. 200g

Retineti ca doar un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata asigura buna functionare a organismului. 

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

MAI POTI CITI