POLYGEMMA Nr.6 (Varice - Hemoroizi) Plantextrakt pareri, am folosit, preturi mici online

POLYGEMMA Nr.6 (Varice - Hemoroizi), 50ml | Plantextrakt Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

POLYGEMMA Nr.6 (Varice - Hemoroizi), 50ml | Plantextrakt

Ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Castan salbatic si Castan comestibil.

Sustine circulatia limfatica si reintoarcerea venoasa. Efect decongestionant. Tonifiant al peretilor vasculari.

Mod de administrare 

se recomanda administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese. 

In cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile. 

In cazuri cronice, persoane cu probleme ale circulatiei venoase, se recomanda cure periodice de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata. Retineti ca doar un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata asigura buna functionare a organismului. 

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

MAI POTI CITI