SanDitan solutie pentru curatarea urechilor 50 ml pareri, prospect, informatii, preturi reduse

SanDitan solutie enzimatică pentru curatarea urechilor 50 ml are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat această soluție de urechi pentru câini si pisici

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca SanDitan solutie pentru curatarea urechilor 50 ml este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


Indicatii: 

SanDitan solutie enzimatica pentru curatarea urechilor este un produs bine tolerat, pentru curatarea si ingrijirea urechilor la caini si pisici 

Ingredientele armonizate dermatologic actioneaza sinergic. 

Enzimele chimotripsina, tripsina si papaina inlatura gentil din ureche excesul de ceara, celulele moarte, precum si produse ale inflamatiei care pot fi prezente, inhiband in acest mod colonizarea organismelor patogene la nivelul urechii.

Uleiurile de aloe vera, jojoba si de galbenele (calendula) protejeaza lamboul urechii si canalul auditiv extern. 

Vitaminele A si E, elemente importante din punct de vedere dermatologic, promoveaza procesele de regenerare a epiteliului din regiunea urechii. 

Rezistenta naturala este intarita. 

Compozitia echilibrata de substante permite o aplicare regulata a produsului.

Soluția SanDitan se utilizeaza pentru: 

Curatarea regulata si intretinerea sanatatii urechilor; 

Pregatirea canalelor auditive in vederea aplicarii tratamentelor medicamentoase.

Doze si mod de administrare

A se agita bine flaconul inainte de utilizare.

Dupa inlaturarea capacului, aplicati generos SanDitan in canalul auditiv.

Masati usor baza urechii dinspre exterior, timp de circa 1 minut.

Impuritatile dizolvate si fluidele in exces sunt inlaturate din canalul auditiv prin simpla scuturare a capului. 

Ulterior, lobul urechii trebuie curatat si uscat utilizand un tampon de vata.

SanDitan® Solutie Enzimatica pentru Curatarea Urechilor trebuie utilizat cu regularitate, o data pe saptamana. 

In cazul inflamatiilor se recomanda curatarea urechilor cu SanDitan anterior administrarii tratamentului, facilitand in acest fel accesul produselor medicamentoase la nivelul inflamatiei.

Compozitie 

Trigliceride caprilice/caprice; Paraffinum liquidum (AND) Polietilena; Acetat de tocoferol (Vitamina E), palmitat de retinil (Vitamina A), Aloe barbadensis (ulei de aloe vera), Calendula officinalis (ulei de galbenele), Buxus chinensis (ulei de jojoba), Pancreatina (cu Proteaza, Amilaza, Lipaza, Tripsina, Chimotripsina), Papaina. 

Datorita gatului foarte scurt al flaconului, canalul auditiv nu poate fi lezat, nici macar in cazul unor reactii defensive bruste ale animalului.

MAI POTI CITI