Silicium G7 Neuro Health Silicium Laboratories pareri, am folosit, preturi mici online

Silicium G7 Neuro Health | Silicium Laboratories Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Silicium G7 Neuro Health | Silicium Laboratories informatii prospect

G7 Neuro Health 120 cps este un produs care normalizeaza sistemul nervos si functia psihologica. 

Contine ACID SILICIC si BIOTINa (principiu activ) intr-o formula creata exclusiv de Silicium Spania. 

De asemenea, combate efectele nocive ale principalului inductor al stresului oxidativ in creier, care este aluminiu.

Biotina apartine grupului de vitamine din complexul B si este identificata ca vitamina B7 – B8; mai este, de asemenea, cunoscuta sub numele de vitamina H. 

Aceasta participa la diferite procese biologice in corpul nostru. Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a functiei psihologice normale, la metabolismul macronutrient normal si eficienta energetica normala.

Nivelurile scazute de biotina din sange au fost legate de depresie, apatie, halucinatii si chiar furnicaturi la nivelul bratelor si picioarelor, slabirea parului, eruptii cutanate in jurul ochilor, nasului si gurii.

Formularea inovatoare a G7 Neuro Health contine silicea exclusiva a Silicium Spania. 

Silica este un mineral care este considerat micronutrient in organismul nostru si cercetarile au aratat ca, prin suplimentarea dietei cu siliciu biodisponibil, excretia aluminiului este crescuta. Aluminiu este responsabil in mare parte pentru stresul oxidativ in creier si inflamatie.

Aluminiu este un oxidant puternic care intra in organism si se acumuleaza in tesuturi, este capabil sa traverseze bariera creierului si sa se depoziteze in el pentru perioade lungi de timp, ataca neuronii, modificand echilibrul biometalilor si chiar a fost legat in mod clar de bolile neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, Scleroza Parkinson sau scleroza multipla. 

Din anii ’80, cercetarile indica severitatea efectelor daunatoare ale aluminiului in organism, in special capacitatea sa neurotoxica. Mai multe grupuri de cercetare cu Universitatea din Keele din Anglia sau URV din Spania au studiat timp de 35 de ani efectul siliciului asupra indepartarii aluminiului din corp.

Ingrediente Principiu activ: 

ACID SILICIC, BIOTINA. 

Excipienti: maltodextrina, hidroxipropil metilceluloza, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de administrare

Doua capsule zilnic cu 10 minute inainte de mese, cu un pahar mare de apa. 120 de capsule.

Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata. Retineti ca doar un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata asigura buna functionare a organismului. Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

MAI POTI CITI