Trachisept Api Vital comprimate pentru durerile de gat pareri forum, prospect, preturi reduse

Pareri despre Trachisept Api Vital, 16 comprimate de supt care calmeaza durerile de gat extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ALVOGEN 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Trachisept Api Vital, 16 comprimate de supt care calmeaza durerile de gat este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ALVOGEN un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Trachisept Api Vital, 16 comprimate de supt care calmeaza durerile de gat are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Trachisept Api Vital este o solutie 100% naturala, bazata pe ingrediente apicole (miere si propolis), cu actiune neinvaziva asupra organismului, care calmeaza durerile de gat.

Reface mucoasa iritata a cavitatii bucale si tonifica intregul organism.

Mierea limiteaza dezvoltarea bacteriilor. Mierea este un remediu antitusiv natural ce poate calma durerile in gat provocate de inflamatii la nivelul gatului sau raceli. Are efecte lubrefiante la nivelul pielii si este considerat unul dintre cele mai bune medicamente naturale.

Propolisul cel mai cunoscut antibiotic natural, recunoscut ca un stimulator de imunitate.

Mod de administrare Trachisept Api Vital

1 comprimat de 4-6 ori pe zi, dar nu mai mult de 8 comprimate pe zi.

MAI POTI CITI