Candilactom capsule păreri, ce conține, beneficii, cum se folosește, prețuri reduse farmacie

Candilactom x 10 capsule păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre compozitie, cum se administrează, ce contraindicații are și dacă îngrașă. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Candilactom x 10 capsule și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,63
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,34


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

pareri forum cine a folosit candilactom-10-capsule


Pentru alții,  Candilactom x 10 capsule a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Ce este și pentru ce se folosește Candilactom capsule 


Probiotic cu administrare orala cu actiune rapida si de durata

Candilactom - Indicatii

vulvovaginite sau candidoze simptomatice;
adjuvant la terapia cu AB sau antifungice in tratarea vulvovaginitelor sau a candidozelor;
refacerea eubiozei vaginale. 

Candilactom - Ingrediente compoziție

CANDILACTOM® contine o tulpina exclusiva, Lactobacillus rhamnosus TOM 22.8, amplu cercetata si custudii proprii. Fiecare capsula contine o concentratie mare de Lactobacillus rhamnosus TOM 22.8, garantand o cantitate minima de 10 miliarde de UFC (unitati formatoare de colonii) ale acestei tulpini, pana la sfarsitul perioadei de valabilitate a produsului.

Suplimentar, tulpina de Lactobacillus rhamnosus TOM 22.8 este foarte rezistenta la pH-ul acid al stomacului si la sarurile biliare .

Amidon din porumb, Lactobacillus rhamnosus TOM 22.8, agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, colorant: carbonat de calciu, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi.

Candilactom, mod de administrare

Adulti: 1 capsula/ zi pentru o perioada de 10 zile.

Atentionari și contraindicații

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

MAI POTI CITI