Crema reparatoare pentru piele cicatrizata Epitheliale A.H. Ultra A-Derma pareri, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Crema reparatoare pentru piele cicatrizata Epitheliale A.H. Ultra, 100ml, A-Derma

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Crema reparatoare cu efect calmant Epitheliale A.H Ultra se foloseste pentru toate tipurile de piele deteriorata ca urmare a procedurilor dermatologice de suprafata si a afectiunilor cutanate de suprafata, care pot lasa semne pe piele.

Cicahyalumide® = Complex patentat de ingrediente active (extract de plantule de ovăz Rhealba®, L-Alanine-L-Glutamine Dipeptide, acid hialuronic): Stimulează refacerea epidermei pielii deteriorate, ajută la reducerea semnelor cutanate.

Extract natural de liană peruviană: calmează senzațiile neplăcute ale pielii.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. 

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.


Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
MAI POTI CITI