D3000+K2 Vitamin D3+K2 Daily Oral Spray BetterYou pareri, am folosit, preturi mici online

D3000+K2 Vitamin D3+K2 Daily Oral Spray, 12ml | BetterYou Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

D300+K2 Vitamin D3+K2 Daily Oral Spray, 12ml | BetterYou

Flacon cu 90 pufuri (30 zile), 12ml

Livrand o doza de 3000 IU vitamina D3 si 75 micrograme de vitamina K2 pe 3 pulverizari, sprayul oral DLux + Vitamina D + K2 este formulat pentru a oferi o nutritie optima a acestor vitamine vitale. Fiecare pulverizare ofera

Vitaminele D si K2 active in picaturi de dimensiune mica care acopera si penetreaza tesutul moale al obrazului interior, ducand substantele nutritive esentiale in sistemul bogat vascularizat al cavitatii bucale.

Tehnologia de pulverizare intra-orala Formulate pentru a oferi o nutritie optima, fiecare pulverizare ofera ingredientul activ in picaturi de dimensiuni mici care patrund in tesutul moale al obrazului, furnizand substantele nutritive esentiale intr-o zona bogat vascularizata. 

Aceasta permite ca ingredientele sa intre rapid in fluxul sanguin pentru o absorbtie optima.

Importanta vitaminei D si K2 Vitamina D si vitamina K2 lucreaza sinergic intre ele pentru a se asigura ca nu in artere, ci in oase, calciul va fi directionat, pentru a ajuta la imbunatatirea densitatii osoase.

Fara suficienta vitamina K2 se poate produce calcificarea arterelor.

Vitamina D contribuie, de asemenea, la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi, sprijina un sistem imunitar sanatos si contribuie la functia musculara normala.

K2 este esentiala pentru o coagulare sanguina normala.

Vitamina D3 se asigura ca absorbtia calciului este usoara, iar K2 (MK-7) activeaza proteina, osteocalcinul, care integreaza calciul in os. Fara D3 si K2, calciul nu-si poate face treaba eficien

Vitamina K2 (MK-7) activeaza proteina GLA matriciala (MGP) pentru a promova fluxul si flexibilitatea arteriala.

Cine are nevoie de ea? Vitamina D si K2 sunt importante pe toata durata vietii noastre, dar exista doua perioade in viata dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de cantitati mai mari de K2. In timpul pubertatii, deoarece oasele cresc rapid si dupa varsta de 50 de ani, cand masa osoasa incepe sa scada.

D300+K2 Vitamin D3+K2 Daily Oral Spray, 12ml | BetterYou este potrivit pentru:

Adulti

Copii in varsta de 13 ani si peste

Vegetarienii

Oamenii care urmeaza o dieta fara gluten

Nu exista contraindicatii cu medicamente prescrise.

Nu este potrivit pentru:

Vegani (vitamina D3 provine din lana de oaie - lanolina)

Utilizare in timpul sarcinii si alaptarii

Copii in varsta de 12 ani si mai mici- Incercati DLux 1000, DLux Infant sau DLux Junior.

Ingrediente: apa purificata, xylitol, guma arabica, menaquinona-7 (vitamina k2), lecinina din floarea soarelui, acid citric, sorbat de potasiu (conservant), ulei de menta, colecalciferol (vitamina D3), DL-α-tocoferil acetat (vitamina E). Sursa de vitamina D3 este lanolina. Lanolina a fost obtinuta din lana de oaie care traieste in Australia. D3 este complet extras din Lanolin si, in timp ce este potrivit pentru vegetarieni (aprobat de Societatea Vegetariana), este posibil sa nu fie potrivit pentru cei care doresc sa urmeze o dieta vegana stricta.

Doza recomandata: Adulti si copii incepand cu varsta de 13 ani - 3 spray-uri (pulverizari) pe zi ofera 3000 IU (75μg) de vitamina D plus 75μg de vitamina K2 (sau conform instructiunilor medicului dumneavoastra).

Nu este nevoie sa fie luat cu alimente sau apa, poate fi luat in orice moment al zilei si combinat cu celelalte spray-uri orale Better You.

Mod de administrare:

La prima utilizare apasati pompita de 3 ori pana lichidul incepe sa fie expulzat. Agitati inainte de utilizare. Actionati pompita cu atentie in gura, preferabil pe partea interioara a obrajilor si mentineti cateva secunde. Puneti capacul dupa utilizare. Consumati produsul in 6 luni de la prima utilizare.

Contraindicatii D3000+K2 Vitamin D3+K2 Daily Oral Spray BetterYou

Nu depasiti doza recomandata - consumul excesiv poate produce efecte laxative. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Nu recomandam suplimentarea vitaminei K2 in timpul sarcinii, cu exceptia cazului in care va este recomandat de catre medicul dumneavoastra. Desi acest lucru nu inseamna ca vitamina K2 este nesigura in timpul sarcinii, pentru unele femei aceasta ar putea fi necorespunzatoare si din acest motiv nu recomandam suplimentarea vitaminei K2 in aceasta perioada. Cu toate acestea, consumul de vitamina K2 in timpul alaptarii este indicat.

Datorita nivelurilor ridicate de vitamina K2 va recomandam sa luati acest produs daca nu luati anti-coagulante (diluanti sanguini), cu exceptia recomandarilor medicului dumneavoastra.

MAI POTI CITI