Fiole cu efect antirid Collagen Booster, 7x2ml, Babor pareri, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Fiole cu efect antirid Collagen Booster, 7x2ml, Babor

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,44
3. Sentiment Neutru - 0,49

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Fiolele concentrate Collagen Booster asociaza ingrediente active de ultima generatie, pentru mai multa elasticitate si mai putine riduri. Odata cu inaintarea in varsta

Fiolele concentrate Collagen Booster asociaza ingrediente active de ultima generatie, pentru mai multa elasticitate si mai putine riduri. Odata cu inaintarea in vârsta, productia naturala de colagen din piele scade, determinand pierederea elasticitatii si aparitia ridurilor.

Expertii BABOR au combinat cunostintele lor actuale in materie de ingrijire anti-imbatrânire in fiolele Collagen Booster si au dezvoltat un concentrat conceput pentru a contracara pierderea de elasticitate si rezistenta a pielii.

Imbogatite cu ingrediente special dezvoltate, ingredientele active din fiolele Collagen Booster sustin mentinerea retelei de colagen, pentru o mai mare elasticitate si o piele cu aspect mai tânar.

Mod de utilizare:

Continutul intregii fiole se aplica pe fata curata, dupa demachiere, si se tapoteaza pana la absorbtia completa. 

Agitati fiola si acoperiti gâtul fiolei cu un servetel sau cu deschizatorul de fiole din cutie. tineti fiola de gât sau de deschizator si rupeti inelul alb inferior cu o miscare brusca. 

Puneti concentratul In palma mâinii si apoi aplicati-l pe fata, gât si decolteu. Tapotati usor pe piele. Aplicati apoi crema obisnuita.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
MAI POTI CITI