GeloRevoice pentru ameliorarea simptomelor asociate gripei si racelii pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre GeloRevoice pentru ameliorarea simptomelor asociate gripei si racelii, 20 comprimate de supt extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse CHIMIMPORTEXPORT-PLURIMEX SRL 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca GeloRevoice pentru ameliorarea simptomelor asociate gripei si racelii, 20 comprimate de supt este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs CHIMIMPORTEXPORT-PLURIMEX SRL un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca GeloRevoice pentru ameliorarea simptomelor asociate gripei si racelii, 20 comprimate de supt are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

GeloRevoice, comprimate de supt, este un produs care are rolul de a ameliora simptomele asociate gripei si racelii, precum

dureri in gat, tuse iritativa.

Compozitia - hialuronat de sodiu, guma xantan, carbomer.

Forma de comercializare -
dispozitiv medical cu 20 de comprimate de supt.

Indicatii terapeutice

Dupa administrarea comprimatelor de supt GeloRevoice, simptome precum raguseala, durerile in gat, senzatia de iritatie in gat, tusea iritativa, uscaciunea faringelui, disconfortul la inghitire au fost atenuate cu 53,8%.

Principiul de functionare

La contactul cu saliva, comprimatele de supt GeloRevoice formeaza un complex de hidrogel, care actioneaza la nivelul mucoasei inflamate ca un film protector.

Atentionare si precautii speciale pentru utilizare

Poate fi administrat si diabeticilor, este un produs vegan.

Nu contine lactoza sau gluten.

Mod de administrare

Se pot administra maximum 6 comprimate de supt pe zi, in caz de dureri sau disconfort, cate unul la intervale de 2-3 ore.

Comprimatul trebuie supt, nu se mesteca.

Este potrivit pentru tratamentele pe termen lung.

Se poate administra copiilor mai mari de 6 ani.

Fertilitate, sarcina si alaptare

GeloRevoice se poate utiliza si in timpul sarcinii si al alaptarii.

MAI POTI CITI