Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation original, pareri, recenzii si pret mic online

Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation - Poti citi comentariile si recenziile de pe pagina produsului. Atentie! Mai toate produsele cosmetice au si pareri negative, deci nu este cazul sa va ingrijorati. 

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,40


Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs cosmetic. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea si un pret mai ridicat. Pentru produse si servicii profesionale alegeti brandurile cosmetice cunoscute cu notorietate.

 
pareri am folosit Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation


Perfectiune de lunga durata ori de cate ori ai nevoie! Fondul de ten cu textura matasoasa se aplica perfect si se uniformizeaza fara efort pe piele. 

Tenul arata fara cusur cu acest fond de ten inovator, cu textura cremoasa pudrata, care rezista pana la 24 de ore. 

Un fond de ten lejer cu o formula reconfortanta care aluneca usor pe piele pentru a acoperi imperfectiunile, obtinand un efect de machiaj de tip „a doua piele” si o rezistenta a culorii intreaga zi. 

Ambalajul nou, portabil, ultra-avansat, cu pensula Kabuki incorporata, pentru o aplicare precisa, conturare si blenduire. 

Foloseste Teint Idole Utlra Wear Stick ca baza pentru fondul de ten, ca anticearcan sau pentru a evidentia si contura, oferind o acoperire medie spre mare. Acest fond de ten este testat sub control dermatologic, cu o formula conceputa pentru toate tipurile de piele (chiar si pentru pielea sensibila).

Parfumurile Lancome sunt create sa ofere un miros placut si un simt al luxului pentru toate ocaziile. Parfumurile includ o varietate de esente pentru a se potrivi cu diferite stiluri si gusturi si ofera un sentiment de prospetime si bine-venit.

Cosmeticele Lancome sunt create pentru a oferi un ten luminos si sanatos. Produsele Lancome contin ingrediente de inalta calitate si au o formula unica pentru a hidrata si proteja pielea. Cosmeticele Lancome sunt create sa dureze si sa va ofere un look impecabil pe tot parcursul zilei.

MAI POTI CITI