Magnesium Taurate + Bisglycinate + Citrate + Malate Neutrient pareri, am folosit, preturi mici online

Magnesium Taurate + Bisglycinate + Citrate + Malate, 120 caps.| Neutrient Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri forum am folosit Magnesium Taurate + Bisglycinate + Citrate + Malate


Magnesium Taurate + Bisglycinate + Citrate + Malate, 120 caps.| Neutrient

Magneziu Neutrient contine un amestec unic de patru forme bioactive de chelati de magneziu - taurat de magneziu, bisglicinat de magneziu, citrat de magneziu si malat de magneziu - formulat pentru a oferi o absorbtie ridicata al acestui mineral esential prin utilizarea a mai multor cai de absorbtie celulara.

Chelatii de magneziu au o rata net superioara de absorbtie in comparatie cu formele alternative (precum oxidul sau clorura de magneziu).

Beneficii Neutrient Magneziu: Formula concentrata si biodisponibila, 2 capsule asigura 244 mg magneziu (64% VNR) Chelatii de magneziu asigura o rata superioara de absorbtie 

Formula unica care contine patru tipuri de chelati de magneziu - taurat de magneziu, bisglicinat de magneziu, citrat de magneziu si malat de magneziu 

Un flacon contine necesarul pentru doua luni de administrare 

Formula pura, fara agenti de umplere, fara ingrediente artificiale, fara organisme modificate genetic, fara gluten, fara lactoza, fara soia 

Potrivit pentru adulti si copii incepand cu varsta de 12 ani Magneziul contribuie la: functionarea normala a sistemului nervos reducerea oboselii si epuizarii furnizarea de energie functionarea normala a sistemului muscular mentinerea sanatoasa a oaselor si a dintilor sinteza proteinelor si procesul de diviziune celulara reducerea stresului sustinerea unui somn odihnitor imbunatatirea capacitatii de concentrare 

De ce sa alegi Magneziu Neutrient?Acesta este special formulat pentru a oferi o absorbtie maximizata - chelatii de magneziu ofera o rata superioara de aborbtie, comparativ cu sarurile de magneziu (clorura sau oxid de magneziu).

De ce patru chelati de magneziu?

Formulele care au in compozitie cate o singura forma de chelat de magneziu au o biodisponibilitate scazuta datorita saturatiei cailor de absorbtie celulara.

Spre deosebire de alte suplimente care contin un singur chelat de magneziu, Neutrient Magneziu incorporeaza patru chelati diferiti cu scopul de a creste absorbtia si eficacitatea.

Chelatii multipli de magneziu au avantajul de a accesa mai multe cai de absorbtie celulara si de a se asimila de catre parti diferite ale corpului intr-un ritm mult mai rapid si eficient. 

Ingrediente active / doza zilnica (2 capsule)

Magneziu elemental (taurat de magneziu, bisglicinat de magneziu, citrate de magneziu, malat de magneziu) - 244mg (64% VNR)*Valoarea nutritionala de referinta conform regulamentului 1169/2011 

Mod de administrare: 

Copii cu varsta peste 12 ani: 1 capsula pe zi

Adulti: 2 capsule pe zi

Capsulele se administreaza cu alimente sau conform recomandarii medicului.

Atentie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui. 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata zilnic.

Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata, alaptati sau urmati un tratament medicamentos.

MAI POTI CITI