Masca faciala stralucitoare cu extract de perle Panthenol White Pearl Medisei pareri, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Masca faciala stralucitoare cu extract de perle Panthenol White Pearl, 75ml, Medisei

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Panthenol Extra White Pearl Peel Off Masca contine ulei de perle si sare de mare pentru stralucire si intinerire instantanee.

Datorita ingredientelor sale, contribuie la strangerea si ingrijirea imediată a fetei, dand astfel un aspect relaxat si tineresc.

De asemenea, contine pantenol, aloe, glicerina si alantoina, pentru hidratarea si hranirea in profunzime a pielii.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare: aplicati masca pe o fata curata si uscata si lasati-o sa se usuce complet (aproximativ 20 min). Indepartati-l usor, incepand de la margini si clatiti orice rezidu cu apa.

Evitati zona din jurul ochilor, sprancenelor, buzelor si parului.

Aplicati o data pe saptamana.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
MAI POTI CITI