MegaDerm 8 ml, 28 plicuri pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

MegaDerm 8 ml, 28 plicuri are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca MegaDerm 8 ml, 28 plicuri este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


MegaDerm 8 ml, 28 plicuri - Supliment alimentar cu acizi grasi esentiali, ce ajuta la refacerea integritatii cutanate si la imbunatatirea calitatii blanii la caini si pisici.

Compozitie Megaderm® beneficiaza de o formula pura si echilibrata de acizi grasi esentiali, care include 4 acizi grasi esentiali din surse de calitate ridicata:

acizi grasi Omega 3 ( acid linoleic si acid gama-linoleic)

nacizi grasi Omega 6 (acid eicosapentaenoic si acid docosahexaenoic). 

Megaderm® contine ulei de Luminita Noptii, ulei de Floarea soarelui si ulei de peste de apa rece.

Megaderm® mai contine si Vitaminele A si E, ce intensifica efectele acizilor grasi esentiali.

Antioxidantii din Megaderm® garanteaza o conservare optima a acizilor grasi esentiali, de la fabricare si pina la metabolizarea lor.

Megaderm® are un raport exceptional de Omega 6 : Omega 3 de 5:1, ceea ce asigura o influenta asupra lantului inflamator pentru a stimula productia de mediatori anti-inflamatori. 

Indicatii Megaderm® se recomanda animalelor cu afectiuni dermatologice sau animalelor cu piele normala sau cu istoric de afectiuni dermatologice pentru intretinerea blanii. 

In dermatita atopica canina, Megaderm® poate fi folosit si pentru micsorarea dozei de corticosteroizi necesare.

Megaderm® se recomanda la ciini si pisici cu alergii cutanate si tulburari de cheratinizare, in combinatie cu alte produse dermatologice: Allermyl®, sebolytic®, Pyoderm®, Allerderm®, Cortavance®, Effipro® sau Duowin®. 

Actiune Acizii grasi esentiali au un rol structural la nivelul epidermei si ajuta la refacerea compozitiei si functiei barierei epidermale lipidice: imbunatatesc calitatea si stralucirea blanii reduc factorul de pierdere transepidermala a apei

Prezentare si posologie:

Fiecare cutie de Megaderm ® contine cite 28 de plicuri confectionate din aluminiu, ce asigura o utilizare usoara si o administrare precisa, fara pierderi si o conservare excelenta a produsului.

Megaderm® este disponibil in doua variante, 4 ml pentru ciini si pisici de pina la 10 kg si 8 ml pentru ciini intre 10 si 30 kg.

Cutia Megaderm® include un calendar de administrare, pentru a le arata proprietarilor cum sa foloseasca plicurile.

MAI POTI CITI