Novaclac insecticid natural, 500 ml I 311 pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Novaclac, insecticid natural, 500 ml I 311 are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Novaclac, insecticid natural, 500 ml I 311 este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
oferte bune reduceri de pret

Insecticid de contact, gata de utilizare contra insectelor zburatoare si taratoare.

Descrieren- Preparat insecticid lichid finit, destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare, atat pentru locuinte cat si pentru crescatorii

Contine: 4g/L piretru natural (concentratie 50%), 20g/L Piperonilbutoxid si parfumuri din planten- Insecte vizate: muste, tantari, viespi, furnici, paianjeni, purici, paduchi si acarienin

Mod de intrebuintaren

- Lupta impotriva mustelor si furnicilor (nediluat): 500 ml nediluat pentru aprox. 15 – 25 m2 (trateaza cel putin 50% din suprafete)

- Actioneaza impotriva paduchilor, paduchilor rosii si acarienilor (se dilueaza 1L de produs la 2L de apa): se pulverizeaza pe toate suprafetele de pana la 1 m inaltime

Avantaje- Polivalent: insecte zburatoare si taratoare, in interior si in exterior, atat pentru spatiile locuibile cat si in crescatoriin

Produs finit parfumat (se comporta ca un repulsiv in prima saptamana, datorita piretrului natural, apoi are actiune insecticida de contact)

- Eficacitate de la 2 la 5 saptamani, in functie de suprafata tratata: efect imediat si prelungitn

Trei materii active pentru un spectru larg de actiune (limiteaza procesul de rezistenta al insectelor)n- 

Produs foarte concentrat, fara clasificare toxicologica

Limite de utilizaren

- Nu se recomanda utilizarea pe suprafete, ziduri si pereti absorbanti; creste cantitatea si implicit costurilen

- Pentru suprafete mari de tratat (cladirile crescatoriilor), a se utiliza de preferinta insecticidele concentrate profesionale non-bio (MOUCH’CLAC Alba, Permethrine si Deltafly)

Piete vizate

- Locuinte: ziduri, rame de usi si de ferestre, mobile etc.

- Crescatorii (partile „protejate” ale crescatoriilor): peretii cu faianta ai salilor de muls, laptarii etc.

MAI POTI CITI