OSTEOCICATRAT GEL 50 g pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

OSTEOCICATRAT GEL 50 g

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,52
3. Sentiment Neutru - 0,49

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Caini Romvac OSTEOCICATRAT GEL Adjuvant osteoreparator, antiinflamator si rubefiant 

COMPOZITIE 100 g Osteocicatrat Gel contin: 

Extract de Symphytum officinale (tataneasa) 25 g; 
Extract de Chelidonium majus (rostopasca) 25 g; 
Excipienti (mentol; camfor; natrosol, nipagin, glicerina, propilenglicol, hidroxid de sodiu, apa deionizata) ad 100 g 

ACTIUNE FARMACOLOGICA 

Tataneasa, prin componenta sa de baza , alantoina, are proprietati cicatrizante, emoliente, antiiritative si keratolitice. 

Alantoina este un agent non-toxic, fiind utilizata cu succes in produse dermatologice, cosmetice si veterinare; stimuleaza proliferarea celulara si formarea de tesut nou, sanatos; are un efect keratolitic pronuntat si o puternica actiune emolienta, actionand ca un agent chimic de indepartare a debriurilor celulare necrozate si de curatare a locului de aplicare. 

Efectul alantoinei se manifesta si la concentratii scazute (0,1 , 2 %). Rostopasca are ca si componenta de baza chelidonina , un benzofenantridin derivat cu actiune similara cu cea a morfinei. 

Are efect sedativ, analgezic, spasmolitic si citostatic. Camforul si mentolul au un efect usor rubefiant si de racorire a zonei de aplicare. 

Compozitia excipientului (baza de gel) asigura o penetrare eficienta a produsului in piele, permitand manifestarea rapida a actiunii acestuia. SPECII INTA Caini si pisici 

INDICATII 

Este recomandat ca adjuvant in: , afectiuni articulare: entorse, luxatii, dureri articulare, reumatism articular , fracturi (accelereaza formarea calusului osos) , reducerea exostozelor , lactatia falsa la catea (produsul se aplica pe lantul mamar pana la remiterea afectiunii). 

CONTRAINDICATII Nu sunt. 

REACTII ADVERSE Nu se cunosc. 

MOD DE ADMINISTRARE Produsul se va administra local, prin aplicarea in strat subtire si masarea usoara a zonei, pentru a permite gelului sa patrunda rapid in piele. 

Produsul se aplica de 2 , 3 ori pe zi, timp de 4 , 5 zile. Administrarea produsului se poate prelungi pana la 14 zile in afectiunile grave, fara riscul producerii unor complicatii secundare. 

ATENTIONARI Nu se aplica decat pe pielea intacta, in strat subtire. In cazul exostozelor, se recomanda ca zona sa fie in permanenta acoperita cu un strat subtire de produs. Se va evita contactul produsului cu ochii animalului si ai omului. 

MAI POTI CITI