Oxispeed Gel 55 g pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Oxispeed Gel 55 g are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Oxispeed Gel 55 g este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
oferte bune reduceri de pret


OXISPEED GEL este un gel pentru administrare orala, supliment nutritional pentru pisici, indicat pentru vitalitate maxima, imbatranire celulara minima, eficient in stari carentiale. 

Oxispeed Gel este o formula nutritionala noua pentru pisici, cu gust atragatoar si foarte usor de administrat, sub forma de gel.

Odata cu varsta, sistemele de aparare ale organismului impotriva proceselor oxidative celulare produse de radicalii liberi, devin insuflciente. 

Din punct de vedere clinic, apar modificari cognitive si de comportament cum ar fi diminuarea reactiei fata de stimuli si variatii ale orelor de somn. 

In plus, animalele pot fi imunodeprimate (cu o susceptibilitate crescuta de a suferi infectii sau boli) si pot prezenta modificari ale aspectului fizic cum ar fi deteriorarea aspectului pielii si blanii. 

Oxispeed Gel pentru pisici, insumeaza actiunea revitalizanta a nutrientilor ca laptisoruf de matca si octacosanolii, actiunea antioxidantilor de tipul licopenului (din extractui de tomate), resveratrolului (din extractui de Yucca shidigera), si beta-caortenului, vitaminei E, acizilor grasi omega-3 si seleniului, substante naturale care intarzie oxidarea si imbatranirea celulara. 

Compozitie: o doza zilnica (2 apasari) furnizeaza: 150 mg de laptisor de matca proaspat; 50 mg de taurina, 1 mg de extract de tomate (10% licopen); 0,84 mg de concentrat de germeni de orez 50%; 6,5 g de ulei de somon; 0,2 mg de beta-caroten; 1,08 mg de extract de Yucca shidigera 50%; 0,5 mg de vitamina E (alfa tocoferol); 0,16 mg de vitamina Bl; 0,17 mg de vitamina B2; 0,22 mg de Vitamina B6; 0,65 mg de vitamina B5 (pantotenat de calciu); 0,4 mg de biotina; 0,5 mg de acid folic si 5 mg de seleniu. 

Mod de administrare si dozaj

2 apasari pe capul dozator = 1 doza 

La pisicile adulte, administrati 1 doza zilnic (2 apasari).

La pisicile de pana la un an, administrati 1/2 doza zilnica (1 apasare).

Se administreaza ca atare sau prin incorporare in dieta obisnuita.

MAI POTI CITI