Pachet Magnesium Liquid Powerbar L-Carnitine Nutramino opinii promotii cu pret mic online

Pareri reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max Pachet Magnesium Liquid, 20 bucati x 25 ml, Nutramino

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,47

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse farmacia online dr max

Powerbar L-Carnitine Liquid este o fiola care contine L-carnitina de inalta calitate sub forma lichida. Este recomandata utilizarea inaintea performantelor sportive.
INGREDIENTE: Apa, L-Carnitina, fructoza, acid (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), indulcitori (ciclamat, acesulfam-K, zaharinelor sodiu), arome naturale.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Se recomanda consumul a 1 fiola inainte de antrenament

Se recomanda consumul ca parte a unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.
MAI POTI CITI