Pareri Diesel Spirit of the Brave parfum pentru barbati, miros, persistență, preț mic online

Impresii Diesel Spirit of the Brave Eau de Toilette pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului Diesel Spirit of the Brave. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

pareri reale preturi reduse

Diesel Spirit of the Brave Eau de Toilette pentru barbati 125 ml

Notele de vârf ale parfumului conțin tonuri de bergamotă proaspătă și de galbanum verde. 

Pe măsură ce se evaporă, lasă locul notelor din inimă, lemnoase, reprezentate de chiparos și de brad. 

Notele de bază sunt cu precădere balsamice, dominate de laudanum ușor amărui și de boabe calde de tonka.

Parfumul Diesel Spirit of the Brave, întruchipează bărbăția și curajul, completându-vă personalitatea în orice situație.

Este o compoziție oriental-lemnoasă pentru bărbații care nu se tem să se autodepășească, un parfum creat în colaborare cu fotbalistul Neymar.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant

MAI POTI CITI