Păreri HUMAGRIP ce conține, beneficii, contraindicații, mod administrare si reduceri de pret farmacie

HUMAGRIP comprimate raceală și gripă păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre ce contine humagrip, daca humagrip e antibiotic, humagrip prospect pret . 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,63
2. Opinii Negative- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,41

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  HUMAGRIP 12 + 4 comprimate  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri forum humagrip capsule comprimate cine a folosit


Humagrip comprimate și capsule este un decongestiv nazal de uz sistemic, simpatomimetic, analgezic periferic, antipiretic și antihistaminic H1.

Humagrip comprimate și capsule este indicat în tratamentul simptomatic de scurtă durată al stărilor gripale însoțite de cefalee și/sau febră și senzația de “nas înfundat”.

Se recomandă numai adulților și copiilor cu vârsta peste 15 ani.

Compozitie Humagrip:

• 1 comprimat de zi conține: paracetamol 500 mg, clorhidrat de pseudoefedrină 60 mg și excipienți: celuloza microcristalină,amidon pregelatinizat, croscarmeloza sodică, stearat de magneziu, povidona K30.

• 1 capsulă seara la culcare conține: paracetamol 500 mg, maleat de clorfeniramină 4 mg și excipienți:talc, laurilsulfat de sodiu,dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloza sodică,eritrozina (E127), indigotina (E132),dioxid de tita (E171), gelatina.

Substanța activă: carbocisteinum.

Mod de administrare Humagrip:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Durata maximă este de 4 zile. Se va respecta un interval între prize de cel puțin 4 ore.

Doza recomandată este de un comprimat alb de zi dimineață și o capsulă albastră seară înainte de culcare. 

Dacă este nevoie se mai pot lua comprimate albe la prânz și seara, dar nu trebuie să se depășească 3 comprimate albe și o capsulă albastră pe zi.

Daca uitati sa luati Humagrip comprimate si capsule: nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Reacții adverse si contraindicații Humagrip

Reactii adverse datorate continutului in pseudoefedrina: cefalee, palpitatii, tahicardie, episoade hipertensive, accidente cerebrovasculare, infarct miocardic; transpiratii; crize de glaucom prin inchiderea unghiului; tulburari urinare (retentie urinara, disurie) in special la pacientii cu tulburari renale sau de prostata; anxietate, insomnie; uscaciunea gurii, greata si varsaturi; s-au raportat, in special la copii, dupa administrarea de medicamente vasoconstrictoare: convulsii, halucinatii, agitatie, tulburari de comportament si insomnie; episoade de confuzie, ameteala, pierderi de memorie sau scaderea capacitatii de concentrare, mai frecvente la pacientii varstnici; tulburari de coordonare motorie, tremor; somnolenta, tulburari de atentie, in special la inceputul tratamentului.

Reactii adverse datorate continutului in clorfenamina: tulburari ale sistemului nervos si psihice - sedare si somnolenta mai ales la inceputul tratamentului, hipotensiune posturala, uscaciunea mucoaselor, constipatie, tulburari de acomodare, midriaza, palpitatii, tulburari urinare; tulburari hidroelectrolitice, ameteli, pierderi de memorie sau lipsa concentrarii, mai ales la pacientii in varsta; tulburari de coordonare

Pseudoefedrina poate fi prescrisă în timpul sarcinii numai dacă este absolut necesar și numai la recomandarea medicului. Este contraindicat când există detresă fetală sau patologie maternă hipertensivă.

Humagrip este contraindicat în timpul alăptării, deoarece pseudoefedrina se excretă prin laptele matern și poate provoacă tahicardie la sugar. 

MAI POTI CITI