Pet Phos Croissance Special Grand Chien tablete pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Pet Phos Croissance Special Grand Chien, 100 tablete are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Pet Phos Croissance Special Grand Chien, 100 tablete este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


Pet Phos Croissance Special Grand Chien 100 tablete este un supliment de vitamine si minerale pentru cateii in crestere si pentru catelele care alapteaza. (Greutatea adultului peste 25 de kg.) 

Proprietati Vitamina A si D3, calciul, fosforul, magneziul, iodul si manganul sunt necesare pentru cresterea si mineralizarea oaselor. 

Vitaminele din grupul B, vitamina PP, pantotenatul de calciu si lizina sunt implicate in metabolismul energetic si in sinteza de aminoacizi si implicit de proteine. Arginina si colina sustin activitatea hepatica in timpul cresterii si lactatiei. 

Vitamina A, biotina, zincul si acidul linoleic sunt esentiale pentru sanatatea pielii si a blanii. Raportul fosfo-calcic 2 este special conceput si destinat cateilor in crestere sau catelelor care alapteaza. Cantitatile sunt adaptate pentru rasele mari. 

Indicatii: se foloseste pentru cainii de talie mare si gigant 

Dozare si administrare: Se administreaza ca atare (este foarte palatabil) sau se poate amesteca cu hrana. 

Pentru cainii hraniti cu mancare preparata in casa catei in crestere - 3 tablete / zi / 20 kg greutate vie catele in lactatie - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie 

Pentru cainii hraniti cu crochete sau conserve catei in crestere - 1 tableta / zi / 20 kg greutate vie catele in lactatie - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie 

Important: Pet Phos Croissance Special Grand Chien intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui sau pisicii dumneavoastra. 

Informatiile produsului Pet Phos Croissance Special Grand Chien, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. 

MAI POTI CITI