Totum Sport Laboratories Quinton pareri, am folosit, preturi mici online

Totum Sport, 200ml | Laboratories Quinton Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Supliment alimentar mineralizant pentru sportivi.

Contine 73 de minerale si oligoelemente, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.

Contribuie la sinteza proteinelor si functionarea normala a musculaturii.

Are o actiune infinitezimala la nivelul energetic subtil.

Totum Sport este un supliment nutritional lichid pe baza de apa de mare, extrasa de la adancimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, dupa un protocol stiintific stabilit de savantul francez Rene Quinton acum 120 de ani. 

Este dublu micro-filtrata la rece, in conformitate cu Farmacopeea Europeana, fara nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la caldura sau contact cu metale, conservand astfel potentialul sau terapeutic natural.

Aceste atuuri au facut ca Totum Sport sa devina tonicul mineralizant de predilectie al sportivilor de performanta.

Compozitie: Contine 73 de minerale si oligoelemente.

Compozitie pentru 60 ml (AZR*): – Cloruri: 1.190 mg 150% VNR** – Magneziu: 70 mg 18% VNR**

*Aport zilnic recomandat **VNR (valori nutritionale de referinta)

Supliment alimentar unic gratie celor 78 de elemente continute, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.

Prin continutul sau complet de minerale, Totum Sport ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic, la un metabolism energetic normal si la reducerea oboselii.

De asemenea, contribuie la sinteza proteinelor si functionarea normala a musculaturii. Are si o actiune infinitezimala la nivelul energetic subtil, datorita zonei de extragere din ocean, caracterizata de puternice vortexuri de fitoplancton.

Mod de utilizare:

In perioada de antrenament se recomanda utilizarea a doua plicuri pe zi, dimineata si seara. In timpul competitiei, un plic inainte, unul la mijloc si unul imediat dupa terminarea concursului.

Precautii:

Acest produs trebuie utilizat ca parte a unui regim alimentar echilibrat si variat si a unui stil de viata sanatos. Nici o contraindicatie sau efect secundar semnalat.

MAI POTI CITI