Tricho Cat, VetExpert 120 grame pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Tricho Cat, VetExpert - 120 grame

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Pisici VET EXPERT Pasta care previne formarea elimina ghemurile de blana din tractul intestinal al pisicilor. 

Specii tinta: pisici 

Descriere: Palatabilitate ridicata Adaosul de MALT ajuta la expulsia pe cale naturala a parului Recomandata in mod special pisicilor cu blana lunga. 

Poate fi administrata si la iepuri, fereti 

Taurina este un aminoacid esential pentru pisici, care ajuta la functionarea normala a inimii, vederii si reproducerii. 

Din pacate, pisicile nu reusesc sa-l sintetizeze suficient, de aceea este necesar sa-i fie asigurata administrarea prin hrana. 

Taurina ajuta la metabolizarea grasimilor, ajuta la absorbtia vitaminelor, mentine acuitatea vizuala, regleaza activitatea cardiaca, sustine dezvoltarea neuronala si asigura o buna circulatie a sangelui prin artere, care ajuta la oxigenarea tesuturilor. 

Maltul este un ajutor digestiv pentru pisici. Ea regleaza metabolismul si ajuta la eliminarea ghemotoacelor de par in stomac si tractul intestinal. 

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25 C.

ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj.

Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului. 

Ingrediente: Sirop de glucoza, zahar, Vaselina, Extract lichid din malt, Ulei de floarea soarelui, Ulei de parafina, Fermenti Vitamina E 750mg kg, Vitamina B 990mg kg, Taurina: 2000 mg kg Compusi analitici: Proteine 3.25%, Uleiuri si grasimi 30.25%, Cenusa 0.6%, Fibre 0.25% 

Mod de administrare: Se administreaza oral, 2ml pisica zi Animalul trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata in permanenta. Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

MAI POTI CITI