Unplug Reduce stresul, Somn odihnitor capsule Motion Nutrition pareri, am folosit, preturi mici online

Unplug  – Reduce stresul, Somn odihnitor  - 60 capsule | Motion Nutrition Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Prea mult stres? Ai probleme cu somnul? Unplug este solutia care te va ajuta. 

Dezvoltat de cei mai buni neurologi la nivel mondial, Unplug te va ajuta prin calmarea sistemului nervos, relaxarea mintii si asigurand un somn linistitor. 

Atentie: nu este o pastila de dormit! Unplug va asigura creierului 10 ingrediente active care vor accelera producerea hormonilor necesari pentru o buna dispozitie, relaxare si somn linistitor. Este o solutie naturala pentru somn odihnitor.

 Folosit de atletii profesionisti si cei cu un loc de munca solicitant. Suplimentele de la Motion Nutrition sunt niste amestecuri complexe de vitamine, minerale, ierburi si extracte alimentare. 

Produsele sunt formulate pentru a aduce imbunatatiri imediate in energie, focus si recuperarea stresului, precum si furnizarea de beneficii pe termen lung de sanatate, vitalitate si tinerete.

Utilizare: Unplug – Supliment Alimentar – Amestec de minerale (magnesiu care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, zinc care contribuie la functia cognitiva normala) si plante ce ajuta la inducerea starii de calm si de relaxare. Ingrediente: Capsula din celuloza vegetala (HPMC), pulbere de L-Teanina (N-Ethyl L-Glutamine) - 9.27%; Pulbere din frunze de Brahmi (Bacopa monnieri) - 6.18%; Pulbere din radacina de Ashwagandha (Withania somnifera) - 6.18%; Pulbere din fructe de Montmorency Cherry (Prunus cerasus) 6.18%; Magneziu (citrat de magneziu) – 44.25%; Pulbere din radacina de Rhodiola (Rhodiola rosea) – 3.09%; Pulbere din fructe de Amla (Emblica officinalis) – 3.09%; Zinc (Picolinat de zinc) – 0.61%; Extract de Piper Negru (Bioperine ) (Piper nigrum) – 0.15%; Iod (iodura de potasiu) – 0.008%; Agent de ingrosare (Extract si fibre orez) Nu contine: grau, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci, alune 

Mod de utilizare: 

Cate 2 capsule/zi, la masa, preferabil cu 30 minute inainte de culcare, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Dupa deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj. 

Contraindicatii: 

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate sau care vor sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

MAI POTI CITI