Acid folic 1 mg, 50 comprimate, Slavia Pharm opinii promotii cu pret mic online. Prospect.

Opinii reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max Acid folic 1 mg, 50 comprimate, Slavia Pharm

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,47

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Ce este si pentru ce se foloseste Acid folic 1 mg, 50 comprimate, Slavia Pharm


Acidul folic este o vitamina B, recomandata femeilor inainte de procreere si pe perioada sarcinii, precum si in pre-menopauza. 

De asemenea, acidul folic este indicat in perioada de crestere la copii si adolescenti si persoanelor cu deficiente de acid folic.

Ingrediente compozitie: agenti de incarcare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, amidon de porumb; agent de ingrosare: povidona, croscarmeloza sodica; agent de glazurare: Opadry Pink (alcool policinilic, polietilenglicol, talc, coloranti: dioxid de titan, oxid galben de fer, oxid negru de fer); agenti antiaglomeranti: talc, saruri de magneziu ale acizilor grasi; ingredient activ: acid folic 1mg.

Mod de utilizare: cate 1 comprimat filmat pe zi.  

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

MAI POTI CITI