Adult Guard3 2000 UI Vitamina D3 solutie orala pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Adult Guard3 2000 UI Vitamina D3, 10 ml solutie orala extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ELANTIS PHARMA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Adult Guard3 2000 UI Vitamina D3 solutie orala este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ELANTIS PHARMA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Adult Guard3 2000 UI Vitamina D3, 10 ml solutie orala are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Ce este și pentru ce se folosește conform prospectului


Adult Guard3 2000UI intr-o picatura de Vitamina D3, usor de administrat datorita picuratorului atasat dopului.

Vitamina D este o vitamina liposolubila stocata in tesutul adipos al organismului, si care joaca un rol important in multe functii ale organismului.

Vitamina D este una dintre numeroasele substante organice necesare pentru buna functionare a organismului.

Alaturi de calciu, vitamina D participa la mineralizarea normala a oaselor.

In plus, inhiba sinteza hormonului paratiroidian, care reabsoarbe tesutul osos, conducand la subtierea si slabirea oaselor, fapt care creste risculde fracturi.

Vitamina D3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sangementinerea sanatatii sistemului ososmentinerea functiei normale a sistemului muscularla mentinerea sanatatii dintilorfunctionarea normala a sistemului imunitarla procesul de diviziune celularaIngrediente

Flaconul de Adult Guard3, contine 10 ml si are urmatoarea compozitie

Ulei de masline rafinat

Colecalciferol ( Vitamina D3)

Antioxidant alfa tocoferil acetat (Vitamina E)

Mod de administrare

1 picatura = 2000 u.i.

suficient pentru 6 luni

2 picaturi = 4000 u.i.

suficient pentru 3 luni

3 picaturi = 6000 u.i.

suficient pentru 1.5 luni

Administrarea vitaminei D este recomandata persoanelor care au acces limitat la expunerea solaracare au un pigment al pielii mai inchis la culoare, care sufera de boli inflamatorii ale intestinului sau alte afectiuni care provoaca malabsorbtie de grasimi, in varsta, care sufera de obezitate sau care au suferit operatii de miscorare a stomacului sau care au alergie la soare,

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

MAI POTI CITI