Cotril Mostra K-smooth Supreme Keratin pentru netezirea parului: sampon+masca 30ml pareri forum reduceri la pret mic

Cotril Mostra K-smooth Supreme Keratin pentru netezirea parului: sampon+masca 30ml face parte din categoria Procosmetic Par

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse

Cotril : pasiune, creativitate, farmec, stil, culoare, inovatie, lux si catwalk. 

Calitate premium 100% made in Italy! K-Smooth este un tratament inovator cu keratina cu o actiune extraordinara de netezire si disciplinare pentru a controla cele mai rebele coafuri si a reda vitalitatea parului tern. 

In plus, datorita formulelor sale pretioase, acest produs permite realizarea diferitelor tipuri de servicii, controlul volumului in exces intr-un mod gradat. 

Pentru o rutina de infrumusetare perfecta, este importanta folosirea samponului in vederea prelungirii efectului tratamentului de netezire efectuat in salon. 

Formula sa curata delicat, contrasteaza incretirea si controleaza excesul de volum. 

Masca hidratanta se foloseste in sinergie cu samponul K-Smooth Supreme Keratin. 

Ingredientele sale active pretioase descurca, dau un plus de hranire si garanteaza un par vizibil mai moale, mai luminos, mai usor de pieptanat si mai rapid de uscat. 

Pachetul contine: sampon 15ml + masca 15ml. Procosmetic.ro este distribuitor autorizat si in exclusivitate Cotril. 

MAI POTI CITI