Daxocox 100 mg 4 comprimate pentru caini pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Daxocox 100 mg - 4 comprimate pentru caini - Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Caini Virbac Daxocox Comprimate pentru tratamentul durerii si inflamatiei asociate cu osteoartrita (sau boala articulara degenerativa) la caini. 

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CAI) DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE 

Administrare orala. Intervalul de dozare este O DATA PE SAPTAMANA. 

Prima doza: 8 mg de enflicoxib pe kg greutate corporala. 

Doza de mentinere: repetati tratamentul la fiecare la 7 zile cu doza de 4 mg de enflicoxib pe kg greutate corporala. 

Acest produs medicinal veterinar trebuie administrat imediat inainte sau odata cu hrana cainelui. 

Greutatea corporala a animalelor ce urmeaza a fi tratate trebuie determinata cat mai exact pentru a asigura administrarea unei doze corecte. 

Prima doza: 8 mg de enflicoxib pe kg greutate corporala. Doza de mentinere: repetati tratamentul la fiecare la 7 zile cu doza de 4 mg de enflicoxib pe kg greutate corporala. 

Acest produs medicinal veterinar trebuie administrat imediat inainte sau odata cu hrana cainelui. Greutatea corporala a animalelor ce urmeaza a fi tratate trebuie determinata cat mai exact pentru a asigura administrarea unei doze corecte 

COMPOZI IA CALITATIVA SI CANTITATIVA 

Fiecare comprimat contine: Substanta activa: Enflicoxib 15 mg Enflicoxib 30 mg Enflicoxib 45 mg Enflicoxib 70 mg Enflicoxib 100 mg 

Excipienti: Oxid de fier negru (E172) 0,26% Oxid de fier galben (E172) 0,45% Oxid de fier rosu (E172) 0,50% 

CONTRAINDICATII 

Nu se utilizeaza la animale care sufera de afectiuni gastrointestinale, enteropatii proteice sau cu pierderi de sange sau afectiuni hemoragice. 

Nu se utilizeaza in cazul tulburarilor functiei renale sau hepatice. Nu se utilizeaza in cazul insuficientei cardiace. Nu se utilizeaza la catele gestante sau care alapteaza. Nu se utilizeaza la animale pentru reproducere. 

Nu se utilizeaza in cazurile de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Nu se utilizeaza in cazurile de hipersensibilitate la sulfonamide. 

Nu se utilizeaza la animale deshidratate, hipovolemice sau hipotensive, intrucat exista un risc crescut de toxicitate renala. 

REACTII ADVERSE 

Au fost des raportate varsaturi, fecale moi si sau diaree in studii clinice, dar majoritatea cazurilor si-au revenit fara tratament. In cazuri mai putin frecvent au fost raportate apatia, pierderea apetitului si diareea hemoragica. 

A fost raportata ulceratie gastrointestinala in cazuri rare. Au fost observate niveluri ridicate ale ureei sanguine si ale colesterolului seric la doza recomandata la caini tineri si sanatosi, intr-un studiu de siguranta in laborator. 

In caz de reactii adverse, utilizarea acestui produs medicinal veterinar trebuie oprita si se va aplica tratament simptomatic general, ca pentru supradozare de AINS, pana la disparitia simptomelor. 

O atentie sporita trebuie aratata pentru a mentine starea hemodinamica. Protectie gastrointestinala si fluide pe cale parenterala, in functie de situatie, ar putea fi necesare pentru animalele care se confrunta cu reactii adverse gastrointestinale sau renale. 

MAI POTI CITI