Effipro Duo Cat, 4 pipete pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Effipro Duo Cat, 4 pipete - cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Pisici Virbac Effipro Duo Cat, 4 pipete este un produs antiparazitar pentru pisici, de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada de 4 saptamani dupa o singura administrare.

Produsul are o eficacitate acaricida persistenta de pana la 1 saptamana. Effipro Duo poate fi folosit impotriva dermatitei alergice provocate de purici. 

Administrarea regulata ajuta la controlul reinfestarii si protejeaza pisicile impotriva bolilor parazitare daunatoare. 

Tratamentul lunar este sigur pentru utilizarea pe pisici si pisoi de peste 10 saptamani. 

Compozitie: 

8.3 mg fipronil pipeta 0.5ml; 10 mg piriprofixen pipeta 0.5ml. Calea de administrare: aplicare externa pe piele. 

MOD DE ADMINISTRARE 

Scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala rasuciti si trageti capacul. 

Se face o carare in parul animalului intre omoplati si se aplica continutul pipetei pe piele, fara a se masa. 

Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in doua puncte pe spate.

CONTRAINDICATII 

Produsul nu se utilizeaza la pisicile cu varsta mai mica de 10 saptamani si sau cu greutatea mai mica de 1 kg. 

Nu se utilizeaza la animalele bolnave (boli sistemice febra) sau la cele aflate in convalescenta. 

Nu se ultilizeaza pe blana uda, si nu se spala animalul timp de cel putin 2 zile de la administrarea pipetei. 

Nu se utilizeza la iepuri. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs. Folositi manusi cand aplicati pipeta si evitati contactul cu ochii si gura.

REACTII ADVERSE 

In cazul in care apare lingerea se poate observa hipersalivatie de scurta durata datorata in principal naturii excipientilor. 

Dupa utilizare printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicare (decolorarea pielii si alopecie locala prurit eritem) si prurit generalizat sau alopecie. 

Alopecia si iritatia dispar, in mod normal, fara a fi necesara interventia, dar terapia simptomatica poate fi aplicata in anumite circumstante. In mod exceptional, ca si in cazul altor lactone macrociclice, s-au observat semne neurologice reversibile in urma utilizarii produsului. 

Recomandari privind administrarea corecta: intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. 

Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului. 

Cand pe acelasi animal sunt prezente infestatii sau infectii concurente care urmeaza sa fie tratate cu acest produs, numai o singura aplicare topica a unei doze recomandate trebuie sa fie administrata o singura data. 

MAI POTI CITI