IBUCALMIN 200 MG păreri forumuri, prospect, beneficii, contraindicații, reduceri de preț

Ibucalmin 200 mg comprimate păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cum și cât timp se ia, compoziție și contraindicații. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Ibucalmin 200 mg și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,61
2. Opinii Negative- 0,40
3. Sentiment Neutru - 0,42


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Ibucalmin 200 mg  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri forum am folosit Ibucalmin 200 mg comprimate filmate


Ce este și pentru ce folosește Ibucalmin 200 mg 


Ibucalmin 200 mg comprimate filmate contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). 

Antiinflamatoarele nesteroidiene modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.

Ibucalmin 200 mg comprimate filmate este indicat pentru ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata, insotite sau nu de inflamatie, precum: dureri de cap, inclusiv cele de tip migrena, dureri de spate, dureri musculare, dureri de dinti, dureri articulare, dureri menstruale.

De asemenea, se poate utiliza in caz de febra si in tratarea simptomelor asociate cu raceala sau gripa.

Contraindicații pe care trebuie sa stiti inainte sa utilizati Ibucalmin 200 mg comprimate filmate:

Nu utilizati Ibucalmin 200 mg comprimate filmate:

• daca sunteti alergic la substanta activa, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct.6);
daca ati avut oricand in trecut bronhospasm (dificultate in respiratie), rinita, urticarie dupa tratamentul cu acid acetilsalicilic sau cu alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene;

• daca aveti sau ati avut ulcer gastro-duodenal, hemoragii gastro-intestinale, colita ulceroasa;
• daca aveti insuficienta cardiaca severa;
• daca aveti insuficienta renala severa;
• daca aveti insuficienta hepatica severa;
• daca aveti lupus eritematos sistemic sau alte colagenoze;
• daca sunteti gravida in ultimele 4 luni de sarcina.
 
Ibucalmin 200 mg comprimate filmate nu se utilizeaza la copii cu varsta sub 12 ani. 

La aceasta grupa de varsta sunt mai potrivite alte forme farmaceutice, cu concentratii mai mici de ibuprofen. Adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari.

MAI POTI CITI