Medicina chineza de Douglas Kihn carte pdf ebook epub, download gratis daca exista unde o gasesc recenzii si pareri

Medicina chineza pentru lumea moderna. Intelepciunea straveche pentru a pune capat grijiilor, grabei si supraalimentatiei carte pdf ebook epub download ce se cauta pe forumuri, Facebook sau pe grupurile cu pareri despre dezvoltare personala de pe internet:

Pareri cartea Medicina chineza de Douglas Kihn

Tu ai citit cartea si te-a ajutat? Lasa parerea ta despre carte in sectiunea de comentarii indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.Cu cat mai multe pareri despre cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Chiar daca ati gasit cartea Medicina chineza de Douglas Kihn in format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandam sa dai dai dovada de apreciere fata de autori si sa o cumperi.

O carte pdf sau pe hartie costa foarte putin in comparatie cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cartilor in format pdf este ilegala.

Ratingul satisfactiei cititorilor - 4.3

Scurta recenzie cartea Medicina chineza de Douglas Kihn

pareri reale preturi reduseIntelepciunea veacurilor si-a pastrat puterea vindecatoare si in cazul afectiunilor moderne " de la stresul provocat de tehnologie pana la consumul de alimente nesanatoase si anxietatea din jurul nenumaratelor responsabilitati.

Cartea Medicina chineza pentru lumea moderna revolutioneaza modul in care medicina chineza e folosita si predata in secolul XXI. 

E. Douglas Kihn, autorul acestui ghid unic si cuprinzator, are ca obiectiv regandirea asistentei medicale astfel incat metodele profilactice si holistice sa previna maladiile grave. 

El ofera strategii practice si directii specifice pentru inlocuirea obiceiurilor nesanatoase cu unele sanatoase, concepute pe baza celor 5 Elemente, a celor 8 Principii si a celor 12 Canale primare.

Utilizeaza si tu uimitoarele posibilitati ale medicine chineze pentru vremurile actuale!
 
Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic.

O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit din care puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.

Cartile PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Doua programe foarte bune pentru citit carti pdf sunt Acrobat Reader si Foxit Reader.

MAI POTI CITI