Pareri am folosit Dermacol After Sun balsam cu efect de racorire dupa expunerea la soare forumuri preturi reduse

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,47

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Dermacol After Sun balsam cu efect de racorire dupa expunerea la soare face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijire corp, Produse after sun


pareri reale preturi reduse

Dermacol After Sun balsam cu efect de racorire dupa expunerea la soare 400 ml

Produsul după bronzare Dermacol After Sun asigură pielii expuse la soare regenerarea și calmarea necesare.

Caracteristic si proprietății:

are efect răcoritor
tratează și regenerează
calmează pielea după bronzare
se aplică ușor și se absoarbe rapid

Cum se utilizează:

După expunerea la soare, se aplică uniform pe pielea curată. Se lasă să se absoarbă, nu se clătește.  

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI