Pareri am folosit Gabriella Salvete Nail Care Calcium Extra Care lac de unghii regenerator forumuri preturi reduse

Gabriella Salvete Nail Care Calcium Extra Care lac de unghii regenerator face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, ingrijirea unghiilor

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Gabriella Salvete Nail Care Calcium Extra Care lac de unghii este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Gabriella Salvete Nail Care Calcium Extra Care lac de unghii regenerator 11 ml

Preparatul Gabriella Salvete Nail Care Calcium Extra Care asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

protejează împotriva fisurării, a ruperii și a zdrențuirii
regenerează eficient unghiile
îmbunătățește rezistența unghiilor la deteriorarea mecanică
reduce uscarea și fragilizarea unghiilor

Cum se utilizează:

Se aplică un strat direct pe unghii. Se utilizează în mod regulat.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI