Pareri am folosit Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol forumuri preturi reduse

Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, Creion de ochi

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,34

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol culoare 060 Ice Blue 1.3 g

Creionul cu cărbune pentru ochi Max Factor Kohl Pencil permite conturarea ochilor în câteva secunde. Vârful moale permite crearea facilă a unor linii fine și expresive. Rămâne la alegerea dvs. dacă accentuați întregul contur al ochiului, dacă trasați o linie doar pe pleoapa superioară sau creați un efect de machiaj fumuriu.

Caracteristici:

vârful moale al creionului permite o aplicare facilă și comodă
textura nu se întinde și permite un machiaj rapid și fără greșeală
vârful se întreține simplu, prin ascuțire

Mod de utilizare:

Trasați conturul cu vârful creionului, de la colțul interior până la colțul exterior al ochiului. Estompați ușor linia, pentru efectul de ochi fumurii. Când vârful se tocește, folosiți ascuțitoarea.  

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI