Păreri am folosit Miere de Manuka SuperLife UMF 20+, MGO 829+ forum, beneficii, administrare, preț redus

Apiland Miere de Manuka SuperLife UMF 20+, MGO 829+ păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cât timp se ia, dacă îngrașă și cum se folosește.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,66
2. Opinii Negative- 0,35
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul apicol Apiland, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să o încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ce este și pentru ce se folosește Mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ 


Această miere premium are activitate antibacteriană extrem de ridicată, recomandată pentru combaterea infecțiilor bacteriene rezistente și a afecțiunilor severe.

Culoarea intensă de caramel indică o aromă specifică mierii de Manuka, densă, dulce-amăruie. Cu o consistență ușor curgătoare și o textură granulată, mierea de Manuka UMF™ 20+ oferă acea mică furnicătură care atestă autenticitatea și indicele UMF ultra-ridicat.

Una dintre cele mai rare și mai puternice mieri de Manuka, cu un factor unic Manuka UMF™ 20+, produsă de albinele care colectează nectar din adâncurile celor mai îndepărtate și dense  tufișuri de Manuka, certificată cu un conținut de cel puțin 829 mg/kg de metilglioxal natural (MGO). Puritatea și calitatea sa excepțională o fac printre cele mai bune și mai căutate mieri de Manuka.

 Acțiunea antibacteriană extrem de ridicată, împreună cu proprietățile antivirale, antioxidante și antiinflamatoare, o cataloghează ca fiind remediul perfect pentru tratarea afecțiunilor puternice și pentru distrugerea unui spectru larg de bacterii cu rezistență sporită.

 Mod de Administrare:

• Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 saptamani sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. 

Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. 

•  Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

•  Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. 

Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau indulceste orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+.
 
ATENȚIE! Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.

Mierea de Manuka NU este recomandată copiilor sub 12 luni

MAI POTI CITI